HTML

Moszkvics slusszkulcs

Egy 30+-os szovjet kocsi halad a Kaukázus felé.

Friss topikok

  • tesz-vesz: kirk te egy féreg vagy te is benne vagy a Hayek Társaságban? (2010.03.31. 19:41) Az albán puma
  • Dr.Bio74: @Goose-T: Nem mindegy? Szép tájak, szép hölgy, tökéletes. Le a kalappal a moszkvics előtt. (2009.09.04. 14:11) Hegymenet kézifékkel

Linkblog

Folyamatos állagromlás

2009.09.06. 22:26 kirk kapitány

A sebességváltás egyre nagyobb kihívás lett. A kocsi egyszer bevette a hármast, egyszer nem, pedig korábban ez a sebesség bizonyult a leghasznosabbnak, és a legmegbízhatóbbnak. Ekkor már szerettük, még ha az egyes, a kettes és a hátramenet az elejétől rémálom volt is.

Amikor utasunk lett, Géza, az RTL-es riporter személyében, Karcsi megpróbálta kinyitni az amúgy tök üres és koszos csomagtartót. A kísérlet eredményeként kiesett a zár.
 
 
A gondos tervezésnek köszönhetően a tátongó lyuk ellenére a csomagtartót továbbra is le lehetett zárni, és egy facsavar segítségével, amit később erre rendszeresítettünk, ki lehetett nyitni.
 
A baj az volt, hogy az egyszerűség jegyében fogant autón a zár körül forgatható pöcök tartotta a lecsapható rendszámtáblát, amely alapállapotban eltakarta a benzintank nyílását. A zárral együtt kihullott pöcök hiányában a rendszám állandóan vízszintesre lenyílt, ezért a ralikon használt mindenható eszközzel, a ragasztószalaggal (magyarul rally tape) próbáltuk rögzíteni.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://moszkvicsslusszkulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr321372066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása