HTML

Moszkvics slusszkulcs

Egy 30+-os szovjet kocsi halad a Kaukázus felé.

Friss topikok

  • tesz-vesz: kirk te egy féreg vagy te is benne vagy a Hayek Társaságban? (2010.03.31. 19:41) Az albán puma
  • Dr.Bio74: @Goose-T: Nem mindegy? Szép tájak, szép hölgy, tökéletes. Le a kalappal a moszkvics előtt. (2009.09.04. 14:11) Hegymenet kézifékkel

Linkblog

Pec, percenkét egy-két hajtűkanyar

2009.09.04. 16:45 kirk kapitány

A montenegrói kanyarok olyan izmokat mozgattak át, amiket más országban nem nagyon használtam. Izomlázam lett.

Valahol menetközben beugrott, hogy a személyim mellett otthon maradt a jogosítványom is. A hír hallatán Karcsiból hosszas röhögés tört ki. Nincs kuplung, lötyög a kormány, nincs jogosítvány.
 
 
A kezdeti kishitűségünk azonban kezdett büszkeségbe csapni, a sorjázó hágókon egyetlenegyszer sem forrt fel a Moszkvicsban a hűtővíz. Akkor pedig leesett az állunk, amikor próbáltuk kiszámolni a fogyasztást. Többféleképpen is neki futottunk, mert azt hittük rosszul osztottunk-szoroztunk, de az eredmény mindig 8 liter alatt maradt.
 
A kanyarokból egyre több lett. Percenként egy-két hajtűkanyar lehet a montenegrói átlag. A koszovói határátlépő pedig 2000 méter fölött van. Oda már éjfélkor értünk fel. Az út hegy túloldalán ereszkedik le Pecbe, tök sötétben, esőben kerülgetve az lefele araszoló kamionokat.
 
 
Kettő üveg sörtől másnaposan virradt ránk az újabb nap. Pec.
A meglepő műszaki megoldások városa.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://moszkvicsslusszkulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr71360246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása